Eerlijk en Transparant

Wij vinden dat juridische expertise tegen een eerlijke prijs beschikbaar moet zijn. Ook vinden we dat de kosten van een advocaat transparant en duidelijk moeten zijn. De reden? Wij bouwen graag een langdurige en goede relatie met je op. Daarom zijn we open over onze kosten.

Uurtarief

Onze uurtarieven variëren van € 220,- tot € 245,- per uur exclusief btw afhankelijk van de soort zaak. Kantoorkosten rekenen we niet. Een uurtarief zegt niet zoveel over de kosten die je als cliënt kunt verwachten. De totale kosten en het uurtarief zijn afhankelijk van de complexiteit en de looptijd van een zaak. Ook de houding van een eventuele tegenpartij speelt een belangrijke rol.

We geven vooraf een indicatie van de tijd die we nodig hebben om het door jou gewenste resultaat te bereiken.

We geven vooraf een indicatie van de tijd die we nodig hebben
om het door jou gewenste resultaat te bereiken.

Vaste prijs of succesfee

Wil je een vaste prijs afspraak of een succesfee? Natuurlijk kan dat. Als de zaak zich daarvoor leent, spreken we van tevoren een vaste prijs af voor de hele zaak of voor bepaalde werkzaamheden. Zo staat vooraf vast wat onze werkzaamheden kosten en hoef je geen rekening te houden met onverwachte kosten. Wel zo prettig.

Zijn er verschillende uitkomsten denkbaar? Wij durven zeker met een succesfee te werken. We gaan daarover graag met je in gesprek.

Rechtsbijstandverzekering

Heb jij of heeft jouw onderneming een rechtsbijstandverzekering? Dan bestaat de kans dat onze kosten – gedeeltelijk of volledig – door de rechtsbijstandsverzekeraar worden vergoed. We gaan hierover graag in overleg met jouw verzekeraar.