Disclaimer
Deze gebruikersvoorwaarden zijn van toepassing op iedere gebruiker van onze website (www.zuyd-advocaten.nl) en andere publicaties, zoals nieuwsbrieven, berichten via website of sociale media van Zuyd advocaten.

Het gebruik van onze website is voor eigen rekening en risico
De informatie op onze website en andere kanalen is alleen bedoeld als algemene informatie en kan niet worden gezien als een advies. Wij besteden grote zorgvuldigheid aan de inhoud van onze website en berichten. Wij kunnen echter niet garanderen dat alle informatie volledig juist en actueel is. Zuyd advocaten, Van Geel Advocatuur B.V. en Meester Pals Advocatuur B.V. zijn niet aansprakelijk voor onjuiste inhoud van berichten en zijn ook niet aansprakelijk voor digitale gevaren op de website, zoals virussen, malware en phishing.

Van Zuyd blijf je af
Alle intellectuele eigendomsrechten rondom de inhoud van onze website en nieuwberichten zijn van Zuyd advocaten. Het is niemand toegestaan om de inhoud van onze website of berichten te wijzigen, te kopiëren en/of openbaar te maken zonder onze schriftelijke toestemming.

Zuyd advocaten is een geregistreerde, beschermde handelsnaam van Van Geel Advocatuur B.V. en Meester Pals Advocatuur B.V.

Versie: mei 2022