Referenties

Zuyd advocaten heeft gedegen kennis van zaken en is uiterst professioneel in haar aanpak. Wat ons in het bijzonder aanspreekt, is hun vermogen om helder de mogelijkheden in een zaak te schetsen, waardoor wij als klant de juiste afwegingen kunnen maken. Hun communicatie is altijd duidelijk en transparant, en ze houden zich steevast aan gemaakte afspraken.
De ervaring en expertise van Zuyd zijn heel goed en hebben ons keer op keer geholpen bij het vinden van effectieve oplossingen voor juridische kwesties. We waarderen hun inzet en professionaliteit enorm.

Els Kooijmans | Stéphane Cépèro
College van Bestuur Lowys Porquinstichting

Wij zijn zeer tevreden over de adviezen in de uiteenlopende arbeidsrechtelijke dossiers, waarbij er praktisch en oplossingsgericht meegedacht wordt. Adriënne is zeer deskundig, een fijne sparringpartner, communiceert vlot en reageert snel. Echt een aanrader!

Heidi Maus | HR Manager Otto B.V.
Eric Haverkort | Directeur Otto B.V.

Zuyd advocaten geeft praktische en deskundige adviezen. De korte lijnen en het heldere taalgebruik passen goed bij onze manier van zaken doen.

Henk Strootman | Algemeen Directeur Mixtuur B.V. en All Trade B.V.

Adriënne heeft niet alleen veel aandacht voor de casus, maar ook oog voor de impact die deze heeft binnen de organisatie. De adviezen die we kregen waren uitermate deskundig en goed toepasbaar binnen onze praktijk. In het bijzonder hebben we de respectvolle houding ten opzichte van de tegenpartij gewaardeerd. Dit past niet alleen goed in onze mensvisie maar helpt ook bij het zoeken naar een voor beide partijen acceptabele oplossing.

Andre Zaal | Manager HR Stichting Zorggroep Oldael
Marcel Verboom | Bestuurder Stichting Zorggroep Oldael

Ik kijk terug op een prettige samenwerking omdat Zuyd advocaten ons professioneel, nuchter en laagdrempelig heeft bijgestaan. Annoeska beschikt niet alleen over juridische kennis, maar wellicht nog belangrijker, heeft zij een fijn gevoel voor bijkomende emotionele aspecten. 

Gyan Mahadew | Directeur Kubix B.V.

Zuyd Advocaten heeft mij als ondernemer in een uitdagende periode zeer deskundig bijgestaan. Communicatie met Zuyd Advocaten is eenvoudig en los van de juridische termen begrijpelijk voor mij als client wat er specifiek bedoeld wordt met bepaalde juridische termen. Uiteindelijk heeft de samenwerking het gewenste resultaat opgeleverd waardoor ik Zuyd Advocaten zeer zeker aan kan bevelen.

Jarno van Wel | Algemeen directeur NQ Solutions B.V.

Al een aantal jaren geeft Annoeska trainingen voor ons op het gebied van VVE en appartementsrechten. De cursisten zijn voornamelijk vastgoedbeleggers en zij zijn steevast enthousiast over hoe Annoeska de juridische kant van de VVE, splitsen en appartementsrechten in begrijpelijke taal kan uitleggen. Zij is echt specialist op dit vlak en weet de deelnemers mee te nemen in haar verhaal en te enthousiasmeren. Daarnaast is het altijd prettig en snel schakelen met elkaar, kortom blij met deze samenwerking.

Marleen van de Sande | Partner FOI