Jouw advocaat in Etten-Leur

Ben je op zoek naar een goede advocaat in Etten-Leur? Zoek dan niet verder! Wij van Zuyd Advocaten staan altijd voor jou klaar. Wij zijn een advocatenkantoor in Etten-Leur dat zich specialiseert in ondernemers, werkgevers en vastgoedeigenaren. Wij zijn twee ervaren, professionele, Brabantse advocaten met een echte aandacht voor jou en je zaak. Zo zorgen we altijd voor de best mogelijke uitkomst.

Advocaten in Etten-Leur die je echt helpen

Kwaliteit komt bij ons altijd voorop, evenals een persoonlijke aanpak. Wij luisteren dan ook echt naar jou en jouw verhaal. Vervolgens gaan we aan de slag met het maken van een plan. Waar mogelijk proberen wij je hier natuurlijk zo veel mogelijk bij te betrekken, zo weet je precies waar wij mee bezig zijn. Zuyd Advocaten is een professioneel advocatenkantoor in Etten-Leur en wij weten dan ook precies hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Verschillende specialismen, waaronder arbeidsrecht

Ben je op zoek naar een advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht in Etten-Leur? Bijvoorbeeld vanwege een arbeidsconflict, een loonvordering of zoek je naar een ontslag advocaat in Etten-Leur? Dan kun je bij Zuyd Advocaten terecht. Wij zijn expert in verschillende specialismen. Zo kun je bij ons niet alleen terecht voor een arbeidsrecht advocaat in Etten-Leur, maar ook voor een een vastgoedadvocaat in Etten-Leur of een advocaat gespecialiseerd in ondernemingsrecht, vennootschapsrecht en rechtspersonenrecht in Etten-Leur. Verder zijn wij ook gespecialiseerd in internationaal recht.

Op zoek naar een goede advocaat in Etten-Leur?

De Y in Zuyd staat voor ‘Why’, dit omdat we altijd nieuwsgierig en leergierig zijn. Dat is dan ook een van onze sterke punten en zo zorgen we er altijd voor dat de onderste steen boven komt. Als advocaat in Etten-Leur staan we je het gehele proces bij en helpen je zo goed mogelijk met alles, waardoor we dan ook altijd voor de best mogelijke uitkomst zorgen.

Twee betrokken advocaten in Etten-Leur

Als advocaten in Etten-Leur nemen wij uitgebreid de tijd voor jouw zaak. Wanneer je contact met ons opneemt gaan wij uitgebreid met jou in gesprek, zodat wij ons ook echt betrokken gaan voelen bij jouw zaak. Zo kunnen wij doen waar we het beste in zijn en je op de best mogelijke manier helpen. Daarbij zijn we niet bang om initiatief te nemen en houden we je precies op de hoogte van wat er allemaal om gaat in jouw zaak.

Een advocatenkantoor in Etten-Leur met scherpe tarieven

Een advocaat inschakelen is nooit goedkoop, dat begrijpen wij en wij houden hier dan ook rekening mee. Wij hanteren daarom ook zeer scherpe maar eerlijke tarieven. Daarbij kunnen wij vooraf ook een vaste prijs, of een succesfee met u afspreken als de zaak zich hiervoor leent. Zo hoef je geen rekening te houden met onverwachte kosten. Wanneer je een rechtsbijstandverzekering heeft, kan het zijn dat onze kosten volledig of gedeeltelijk worden vergoed. Hiervoor nemen wij natuurlijk contact op met jouw verzekeraar.

Benieuwd of wij jou kunnen helpen? Bekijk hier onze specialismen

Specialismen

Neem contact op met ons advocatenkantoor in Etten-Leur!

Wanneer je op zoek bent naar een goede advocaten in Etten-Leur, kun je zeker bij ons advocatenkantoor in Etten-Leur terecht. Wij helpen je graag met het uitwerken van een zaak en staan dan ook zeker voor je klaar. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen doen, heb je nog vragen, of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen jou met plezier!